آخرین ارسالی های انجمن

لینک دادن در وردپرس و نحوه ریدایرکت 301 در وردپرس یکی از مهمترین مسائل در زمینه سئو و بهینهسازی وردپرس هستش که باید همواره سایت خودتون را مورد بررسی قرار بدین تا لینکهایی که به هر دلیلی مشکلی دارند و یا اینکه صفحهای از سایت کاربرد خاصی نداره و برای بازدیدکننده کاربردی نیست را به صفحه دیگری منتقل کنید. اما عمل انتقال آدرسها در وردپرس یک نکته خیلی خیلی مهم داره و اونم چیزی نیست جز اینکه لینکهای شما باید به گونهای کاربران را در وردپرس ریدایرکت کنند که امتیاز صفحه فعلی به صفحه لینک مقصد در موتور جستجو منتقل بشه.
در این آموزش از پایگاه دانش میزبانفا قصد دارم تا به نحوه لینک دادن در وردپرس و ریدایرکت کاربران در وردپرس بپردازم تا با استفاده از اون بتونید کاربران را به صورت بهینه و اصولی به لینک دیگری هدایت کنید. پس تا انتها با ما همراه باشید.
ریدایرکت 301 در وردپرس چیست؟
ریدایرکت به معنی انتقال کاربر به آدرس جدید هستش به صورتی که وقتی وارد لینکی که تعیین کردید ریدایرکت در اون صورت بگیره وارد شدند به صورت خودکار به صفحه مقصد هدایت شوند. اما نوع چنین انتقالی هم مهم هستش و باید ریدایرکتی که صورت میگیره به صورت 301 باشه تا امتیاز صفحه مبدا به صفحه مقصد منتقل شده و موتورهای جستجو صفحه مقصد را به عنوان لینک اصلی بشناسند.
روش انتقال ریدایرکت 301 در وردپرس صرفا محدود به صفحات داخلی نیست و شما میتونید تا برای صفحات خارجی و لینک دادن به سایت دیگه هم ازش استفاده کنید. همونطور که میدونید در سایتهایی که محتوای زیادی تولید میشه به دلایلی ممکنه تا مجبور بشین یک نوشته را حذف کنید، در حالت عادی همه ما این صفحه رو پاک میکنیم که در نهایت وقتی بازدیدکننده وارد سایت بشه به صفحه 404 وردپرس خواهد رسید.
بنابراین کاربرد ریدایرکت 301 در وردپرس اینجاست که به کار ما میاد و میتونیم تا اعتباری که برای صفحه حذف شده به دست آورده بودیم را به صفحه دیگری که با اون صفحه مرتبط هست منتقل کنیم تا اعتباری که در موتور جستجو داشته به اون صفحه منتقل شده و در نتایج بالاتری قرار بگیرد.
نحوه ریدایرکت 301 در وردپرس
افزونهای که قصد معرفی اونو دارم با عنوان Quick Page/Post Redirect Plugin در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون تونسته تا بیش از 200.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.6 را ازآن خودش کنه که با استفاده از این افزونه میتونید تا نسبت به انتقال صفحات در وردپرس اقدام کنید. قبل از هر کاری با کلیک روی دکمه زیر افزونه مورد نظر را دانلود کرده و یا اینکه با استفاده از آموزش آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب افزونه و فعال سازی اون در سایت خودتون بکنید.
پس از نصب و فعال سازی افزونه منویی با نام Quick Redirec در پیشخوان سایت وردپرسی شما اضافه خواهد شد که با کلیک روی این منو میتونید تا به تعریف لینکهای مبدا و مقصد بپردازید و ریدایرکت 301 در وردپرس را برای لینکهایی که در نظر دارید انجام دهید.
حالا همونطوری که در تصویر میبینید، تو قسمت Request URL آدرس مبدا خودتون را وارد کنید، بعد در بخش Destination URL آدرس لینک مقصد را که قصد دارید تا کاربران به اون آدرس منتقل شوند را وارد کنید. در حالت پیشفرض لینکهای ریدایرکت شده در افزونه ریدایرکت 301 وردپرس به صورت فالو هستند. اگر میخواهید تا لینک مورد نظر به صورت نوفالو باشد تیک گزینه NF را فعال کنید و اگر میخواهید تا لینک در تب جدید باز شود نیز تیک گزینه NW را فعال کرده و در نهایت بر روی Add New Redirects کلیک کنید.
تعیین ریدایرکت 301 در وردپرس
برای اینکه لینکهایی که به صورت 301 در وردپرس ریدایرکت شوند باید با استفاده از تنظیمات ساختار ریدایرکت را روی نوع 301 قرار دهید. بنابراین برای این منظور به منوی Redirect Options افزونه مراجعه کنید و سپس مشابه چیزی که در تصویر زیر مشاهده میکنید، نوع ریدایرکت را از بخش Make ALL Redirects this type روی 301 قرار دهید.
Turn OFF all Redirects: با فعال کردن تیک این گزینه کلیه لینکهایی که تا به امروز ریدایرکت کردید غیرفعال خواهد شد.
Make ALL Redirects have rel nofollow: با استفاده از این گزینه میتونید تا ساختار کلیه لینکها را روی نوفالو قرار دهید.
Make ALL Redirects open in a New Window: با استفاده از این گزینه میتونید تا ساختار کلیه لینکها را طوری تعیین کنید که با باز شدن در پنجره جدید ریدایرکت شوند.
Make ALL Redirects go to this URL: با استفاده از این گزینه هم میتونید تا کلیه لینکهای ریدایرکت شده را به آدرس دلخواهی هدایت کنید.
سایر تنظیمات افزونه
سایر تنظیمات این افزونه شاید برای همه شما نیاز نباشه اما به بررسی اونها خواهم پرداخت. برای این منظور به منوی Redirect Options مراجعه کنید و سپس مشابه چیزی که در تصویر میبینید تنظیمات را به دلخواه خودتون تعیین کنید.
Use with Custom Post Types: اگر از پست تایپ سفارشی در وردپرس استفاده میکنید تیک این گزینه را فعال کنید تا امکان انتقال در صفحه نوشته پست تایپ سفارشی برای شما فراهم باشد.
Show Column Headers: با استفاده از این گزینه هم میتونید تا امکان نمایش لینکهای ریدایرکت شده در صفحه ریدایرکت لینکها را به صورت ستونی مشاهده کنید.
Use jQuery: با استفاده از این خاصیت میتونید تا اگر از خاصیت جیکوئری در یک لینک از صفحه استفاده شده که ممکنه یک اختلال بین جی کوئری که این افزونه ازش استفاده میکنه استفاده از جی کوئری این افزونه را در اولویت قرار دهید.
درونریزی و برونریزی لینک در وردپرس
از دیگر قابلیتهای افزونه امکان درون ریزی لینکها برای انتقال آدرسها و یا خروجی گرفتن و برونریزی از لینکهای ریدایرکت شده هستش که با استفاده از اون میتونید لیستی از لینکهایی که ریدایرکت کردید و یا قصد دارید تا ریدایرکت کنید را در قالب یک فایل CSV. در افزونه ریدایرکت 301 وردپرس درون ریزی کنید و یا اینکه از لینکهای موجود خروجی تهیه کنید.
برای این منظور مشابه تصویر بالا به منوی Import/Export مراجعه کنید و سپس مشابه تصویر زیر برای خروجی گرفتن از بخش Export و برای درون ریزی کردن از بخش Import اقدام کنید.
در نهایت میتونید تا با مراجعه به منوی Redirects Summary گزارش لینکهای ریدایرکت شده را مشاهده کنید.

برچسب ها وردپرسریدایرکت لینک هالینک
ارسال نظر
ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرات ارسال شده